Karkki-arvostelu: Pantteri Mix






Pantteri Mix on suomalaisen Fazerin Pantteri-karkkiperheen ns. peruspussi. Fazer on vuonna 1891 perustettu yhtiö, joka on yksi Suomen suurimmista ruokapalvelualan yrityksistä. Nykyisellään Fazer-konserni työllistää noin 15000 työntekijää, makeiset ovat Fazer Makeiset Oy tytäryhtiön vastuulla. Yrityksellä on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä yli 40 maahan. Fazer kuvailee pussia seuraavasti: "Klassikkomakeinen karjaisee vielä kovempaa kuin ennen! Pantteri Mix -pussista löydät salmiakin- ja hedelmänmakuisia salmiakkikuvioita, jotka tuovat sisäiset kissaeläimen vaistosi esiin!"

Maku: Pussi sisältää kuudenlaisia karamelleja: punaisia, oransseja, keltaisia ja vihreitä hedelmäkaramelleja sekä pehmeitä ja kovempia salmiakkikaramelleja. Hedelmäkarkit maistuvat kaikki aavistuksen erilaiselle, mutta jokainen niistä maistuu varsin hyvälle. Pehmeät salmiakkikaramellit ovat suhteellisen vahvoja ja sisältävät aavistuksen mentholia. Kovemmat salmiakkikaramellit ovat miedompia ja jopa lakritsaisia. Kaikki karamellit on kuorrutettu sokerijauheella.

Kokonaisuudessaan Pantteri Mix tarjoaa jo klassikkoasemaan nousseen karkkivalikoiman. Pussin hedelmäkarkit ovat erinomaisia ja kahdenlaiset salmiakkikarkit tarjoavat nekin vaihtelua salmiakkien suhteen. Puolikas piste lähtee siitä, että pussiin mahtuisi mielestäni vielä suklaan ystävillekin suklaakuorrutteisia karkkeja ja tällöin pussi lähentelisi täydellisyyttä... mutta ei se kaukana ole siitä nykyiselläänkään.

Kalorit:
1420kcal/400g
639kcal/180g
355kcal/100g

4.5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti