Karkki-arvostelu: BonBon Murkun Lirut


BonBon Murkun Lirut -tikkari on tanskalaisen vuonna 1884 perustetun Toms Internationalin BonBon-karamellibrändiin kuuluva tuote. Oman kuvauksensa mukaan BonBon-makeiset on: "Valmistettu niille, jotka ymmärtävät huonon maun ja hyvien karkkien päälle." Brändin erikoisuutena onkin vedota kuluttajiin ns. päinvastaisella tuotteistuksella, eli kaikki sen tuotteet on nimetty vastenmielisen kuuloisilla nimillä ja varustettu aiheeseen liittyvillä piirroshahmoilla. Murkun Lirut -nimen takaa paljastuu tikkari, jossa on kirpeä colanmakuinen päällysosa ja sen sisällä on kirpeää karamellijauhetta.

Maku: Tikkari on aavistuksen kirpeän colan makuinen. Sen sisältä paljastuva karamellijauhe on todella kirpeää, jopa sitruunahappomaista.

Kaiken kaikkiaan tikkari tarjoaa mukavan makukokemuksen kirpeiden karamellien ystäville. Jos et pidä kirpeistä karkeista, niin silloin tämä tikkari ei ole sinulle, mutta erityisesti jos pidät colakarkeista niin Murkun Lirut on ehdoton valintasi. Itselleni tikkarin sisällä oleva jauhe on juuri ja juuri sopivan kirpeyden rajoilla, ja pidän yleensä kirpeistä karamelleista, joten varsin kirpeät "lirut" tikkari tarjoaa.

Kalorit:
49kcal
408kcal/100g

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti