Juoma-arvostelu: Rili Arctic Black Taste Tervalimonadi


Rili Arctic Black Taste Tervalimonadi on oululaisen Rili Oy:n valmistuttama Finn Spring Oy:n valmistama tervanmakuinen virvoitusjuoma. Rili Oy:n oman kuvauksen mukaan juoma on: "erilainen virvoitusjuoma, jossa maistuu aito suomalaisuus. Rilin hieno, raikkaaksi hiilihapotettu tervainen maku on todella itse koettava - really [rili]." Odotettavissa on siis mielenkiintoinen makuelämys.

Maku: Juoma maistuu nimensä mukaisesti varsin voimakkaasti tervalle. Tervan maku tarjotaan kuitenkin miellyttävän makeana, ja juoma muistuttaakin huomattavan paljon nestemäistä muotoa tervakaramelleista, esimerkiksi Sisu-tervapastilleista. Juomaa suositellaan tarjottavaksi jääkylmänä, ja tällöin se toimiikin varsin mainiona janojuomana.

Kokonaisuudessaan Rili Arctic Black Taste Tervalimonadi on mielenkiintoinen uutuus virvoitusjuomamarkkinoilla. Sen varsin suomalainen aromi on sopiva sekoitus makeutta ja tervaisuutta, tuottaen nautinnollisen kokemuksen varsinkin jääkylmänä. Jos pidät tervanmakuisista tuotteista yleisestikin, tulet pitämään Rilistä, mutta jos et, niin tämä tuote ei ole sinulle. Itse voisin kuvitella juovani Riliä esim. saunajuomana, johon ympäristöön se on kuin luotu.

Kalorit:
200kcal/0.5l
40kcal/100ml

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti