Juoma-arvostelu: Olvi Angry Birds Red Christmas



Angry Birds Red Christmas on suomalaisen Olvin Iisalmessa valmistama virvoitusjuoma. Olvi on valmistanut virvoitusjuomia Iisalmessa jo vuodesta 1906 ja työllistää Suomessa nykyisellään noin 400 henkeä. Juoma hyödyntää Rovion Angry Birds -brändiä ja käyttää etiketissään pelisarjan päähahmoa, Rediä. Olvin kuvauksen mukaan: "Angry Birds Christmas on jouluomenan makuinen virvoitusjuoma." Juoma pyrkiikin epäilemättä kilpailemaan Hartwallin valmistaman Jouluomena-juoman kanssa.

Maku: Kuten juoman kuvauksesta voi päätellä, se tarjoaa pääasiassa makean omenaisen maun. Juoman valmistuksessa on käytetty omenamehutiivistettä ja tämän huomaa, sillä omenan maku on varsin luonnollinen. Omenan lisäksi juomasta maistaa jouluomenalle tyypilliset mausteet eli vaniljan ja inkiväärin. Mausteet ovat kuitenkin varsin pieninä sivuhuomioina pääasiassa omenaisen rungon tukena, joten ne eivät puske tarpeettomasti esiin.

Kaiken kaikkiaan Angry Birds Christmas on mainio limpparivaihtoehto joulujuomaksi esim. perheen pienelle väelle. Maussa on onnistuttu hyvin, sillä juoma maistuu jouluomenalle mausteineen, mutta silti tarjoaa pehmeän ja tasapainoisen makuelämyksen. Plussaa myös kotimaisuudesta!

Kalorit:
115,5kcal
35kcal/100ml

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti