Karkki-arvostelu: Fazer Lakritsisekoitus





Lakritsisekoitus on suomalaisen Fazerin valmistama sekoitus lakritsimakeisia. Fazer Lakritsin historia yltää aina vuoteen 1927 saakka, jolloin lakritsin tuotanto siirtyi Fazerille Hangon keksitehtaan oston yhteydessä. Fazer on vuonna 1891 perustettu yhtiö, joka on yksi Suomen suurimmista ruokapalvelualan yrityksistä. Nykyisellään Fazer-konserni työllistää noin 15000 työntekijää, makeiset ovat Fazer Makeiset Oy tytäryhtiön vastuulla. Yrityksellä on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä yli 40 maahan.

Maku:  Pussi sisältää monenlaisia lakritsikaramelleja: muun muassa tavallista lakritsia, suklaisia täytelakritseja, liitulakuja sekä makealla kuorrutteella päällystettyjä lakuja. Tavallinen lakritsi on ihan hyvää peruslakua, suklainen täytelakritsi on varsin hyvä yhdistelmä suklaata ja lakritsia, liitulakut yhdistelevät mentholia ja salmiakin ja lakritsin yhdistelmää. Makealla kuorrutteella päällystetyt lakut ovat myös varsin toimivia.

Kokonaisuudessaan Lakritsisekoitus tarjoaa hyvän kattauksen erilaisia lakritsikaramelleja. Kenties pussiin saisi tuoda vielä lisää suklaan ja lakritsin sekoituksia ja myös vahvan salmiakkisia karamelleja, mutta nykyiselläänkin pussi on suhteellisen toimiva sekoitus.

Kalorit:
990kcal
360kcal/100g

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti