Snack-arvostelu: Taffel Cheese & Chili Nuts


Taffel Cheese & Chili Nuts on suhteellisen tuore Suomen suurimman sipsinvalmistajan, ahvenanmaalaisen Taffelin tuote. Taffel on perustettu vuonna 1969 ja työllistää noin 800 henkeä. Perunalastujen lisäksi Taffel valmistaa muun muassa erilaisia pähkinätuotteita, joita Taffel Cheese & Chili Nuts, eli juusto- sekä chilimausteella kuorrutetut maapähkinät edustavat.

Maku: Kuten arvata saattaa, Taffel Cheese & Chili Nuts maistuu pääasiassa juustolle ja chilimaustesekoitukselle. Kuten pussissa esiintyvästä juustonaksumiehestä voi päätellä, on juustona käytetty juustonaksuista tuttua cheddarjauhetta ja tästä syystä sen maku onkin aavistuksen vahvempi kuin esimerkiksi Estrellan versiossa. Pähkinöistä on havaittavissa myös aavistus sipulia, valkosipulia sekä paprikajauhetta.

Kaiken kaikkiaan Taffel Cheese & Chili Nuts on oikein mainiota naposteltavaa. Pähkinät voisivat mielestäni olla aavistuksen voimakkaamman makuisia, ja erityisesti chiliä kaipaisin näihinkin aavistuksen enemmän, kun pähkinät kerta chilin nimellä itseään markkinoivat. Plussaa kotimaisuudesta ja cheddarjauheesta, josta itse pidän.

Kalorit:
825kcal
550kcal/100g

4.5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti