Jäätelö-arvostelu: Pingviini Eskimo Vanilja


Pingviini Eskimo Vanilja on monikansalliseen Nestlé-konserniin kuuluvan Pingviini-jäätelöbrändin kenties klassisin jäätelö. Pingviini-logosta tunnettua jäätelöä on valmistettu Suomessa 1930-luvulta lähtien. Pingviini-tuotemerkillä myytävät Nestlén tuotteet valmistetaan Turengin jäätelötehtaalla Janakkalassa. Pingviini Eskimo Vanilja sisältää vähälaktoosista vaniljakermajäätelöä ja suklaanmakuista kuorrutetta.

Maku: Pingviini Eskimo Vanilja jäätelössä on ohut suklaakuorrute, joka on hyvänmakuista, suhteellisen makeaa suklaata. Vaniljakermajäätelö on raikkaan makuista, sopivan kermaista ja vaniljan aromi on luonnollinen. Kokonaisuudessaan jäätelö tarjoaa mainion tasapainon suklaan makeuden ja jäätelön pehmeyden välillä.

Pingviini Eskimo Vanilja on jäätelöiden ehdoton klassikko. Se on todella yksinkertainen, mutta toimiva konsepti, joka ei tarjoa mitään yllättävää mutta toimii juuri siksi. Lisäksi hinta-laatusuhteeltaan se on ehdotonta huippuluokkaa, sillä yleensä se on jäätelöaltaiden halvin tuote. Plussaa lisäksi kotimaisuudesta, tuotteen vähälaktoosisuudesta ja suhteellisen vähistä kaloreista.

Kalorit:
100kcal
280kcal/100g

5/5

1 kommentti:

  1. Eskimo maistuu yhtä halvalta kuin mitä maksaakin. 5/5? Et voi olla tosissasi.

    VastaaPoista