Jäätelö-arvostelu: Pingviini Suklaa



Pingviini Suklaa on yksi monikansalliseen Nestlé-konserniin kuuluvan Pingviini-jäätelöbrändin klassisimmista jäätelöistä. Pingviini-logosta tunnettua jäätelöä on valmistettu Suomessa 1930-luvulta lähtien. Pingviini-tuotemerkillä myytävät Nestlén tuotteet valmistetaan Turengin jäätelötehtaalla Janakkalassa. Pingviini Suklaa sisältää vaniljakermajäätelöä, suklaanmakuista kuorrutetta, nougatpaloja, vohvelia sekä suklaata vohvelin pohjalla.

Maku: Pingviini Suklaa -jäätelön pinnalla oleva kuorrute on varsin makeaa, mutta laadukasta suklaata. Tämän lisäksi nougatpalat tuovat siihen sokerista makeutta. Itse jäätelö on raikasta, sopivan kermaisaa ja vaniljan maku on luonnollinen. Vohveli on hyvää 'keksin' makuista, olematta liian makeaa tai rasvaista. Pohjalla oleva suklaa on samaa laadukasta suklaata kuin jäätelön kuorrute.


Kokonaisuutena Pingviini Suklaa -jäätelö on klassikkoasemansa ansainnut. Se on todella laadukas jäätelö jokaisella osa-alueellaan ja vaniljajäätelön pehmeys ja raikkaus yhdistettynä kuorrutteen suklaaseen tekevät sen mausta tasapainoisen, liiallista makeutta välttävän yhdistelmän. Silti makeannälkä varmasti helpottaa ja vohvelin pohjalla oleva suklaa takaa jäätelönautinnolle onnellisen lopun.

Kalorit:
205kcal
290kcal/100g

5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti