Karkki-arvostelu: Pantteri Black & White


Pantteri Black & White on suomalaisen Fazerin Pantteri-karkkiperheen tuorein tulokas. Fazer on vuonna 1891 perustettu yhtiö, joka on yksi Suomen suurimmista ruokapalvelualan yrityksistä. Nykyisellään Fazer-konserni työllistää noin 15000 työntekijää, makeiset ovat Fazer Makeiset Oy tytäryhtiön vastuulla. Yrityksellä on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä yli 40 maahan. Fazer kuvailee pussia seuraavasti: "Pienempi pussi. Pienemmät karkit, joissa tuttu pantterimainen purutuntuma."

Maku: Pussi sisältää tavallisesta Pantteri-sekoituksesta tuttuja karamelleja. Pussin hedelmäkaramelleissa on kova valkoinen mentholkuori. Salmiakkikaramellit ovat myös tavallisesta Pantteripussista tuttuja aavistuksen mentholisia salmiakkikaramelleja.

Kokonaisuudessaan Pantteri Black & White tarjoaa mielenkiintoisen karamellivalikoiman. Kaikki maut ovat tuttuja alkuperäisestä Pantteri-pussista, mutta erikoisuutena hedelmäkaramellit on kuorrutettu mentholpäällysteellä. Tämä tuokin karamelleihin mielenkiintoisen lisäulottuvuuden ja tästä syystä pussi on tervetullut uutuus Pantteri-perheeseen.

Kalorit:
667.8kcal
371kcal/100g

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti