Juoma-arvostelu: Pirkka metsämansikanmakuinen kivennäisvesi






Pirkka metsämansikanmakuinen kivennäisvesi on suomalaisen K-kauppaketjun halpamerkkeihin kuuluvaan Pirkka tuoteperheeseen kuuluva tuote. Tuote on suomalaisen Finn Spring Oyn Pirkalle valmistama juoma. Pirkka-tuotteita ei mainosteta ollenkaan ja täten tuotteiden hinnat ovat varsin kohtuullisia. Yrityksen oman kuvauksen mukaan: "Pirkka metsämansikan makuinen kivennäisvesi sisältää mineraaleja ja se on raikas, poreileva ja maukas juoma. Se sopii janonuomaksi, ruokapöytään tai vaikka juomasekoituksiin."

Maku: Pirkka metsämansikanmakuinen kivennäisvesi maistuu nimensä mukaisesti metsämansikalta. Metsämansikan aromi on suhteellisen vähäinen.

Kaiken kaikkiaan Pirkka metsämansikanmakuinen kivennäisvesi on mielestäni varsin mainio tuote. Se on hiilihapotettu sopivasti, sekä tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Lisäksi juoma sisältää kaliumia ja magnesiumia, joten sen juomisen voisi jopa väittää olevan terveellistä. Aavistuksen verran miinusta siitä, että metsämansikan aromi saisi olla hivenen vahvempi

Kalorit:

0kcal

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti