Juoma-arvostelu: Elovena Välipalajuoma Metsämarja

 
Elovena Välipalajuoma Metsämarja on vuonna 1939 perustetun suomalaisen rehu- ja elintarviketeollisuutta harjoittavan Raision Elovena tuoteperheeseen kuuluva välipalajuoma. Raisio työllisti vuoden 2012 lopussa 1 885 henkeä, joista 22 % Suomessa. Tuotantoa yhtiöllä on viidessä maassa 17 paikkakunnalla. Yhtiön oman kuvauksen mukaan: "Herkullisen makuinen Elovena Välipalajuoma Metsämarja saa makunsa vadelmasta ja mustikasta. Kasvipohjainen ja kuitupitoinen Elovena Välipalajuoma on hyvä valinta vaikka joka päivä."

Maku: Metsämarja maistuu kuvauksensa mukaisesti vadelmalta ja mustikalta. Juoma maistuu hämmentävän paljon marjapuurolta, mikä toisaalta onkin loogista, onhan se yhdistelmä marjoja sekä kaurahiutaleita. Juomaa voikin parhaiten kuvata juotavana marjapuurona.

Kokonaisuudessaan Elovena Metsämarja on erinomainen välipalavaihtoehto. Jos pidät marjapuurosta, niin pidät tästä juomasta. Juoma sisältää 8,3g/100g sokeria, joten terveellisimmästä päästä se ei ole, mutta kyllä tämä limpparit välipalavaihtoehtona voittaa.

Kalorit:
140kcal
55kcal/100g

4.5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti