Juoma-arvostelu: Olvi Angry Birds Stella


Angry Birds Stella on suomalaisen Olvin Iisalmessa valmistama virvoitusjuoma. Olvi on valmistanut virvoitusjuomia Iisalmessa jo vuodesta 1906 ja työllistää Suomessa nykyisellään noin 400 henkeä. Juoma hyödyntää Rovion Angry Birds -brändiä ja saa nimensä pelisarjan naispuolisen päähahmon, Stellan mukaan. Samalla juoma epäsuorasti mainostaa Stellan ympärille luotua uutta Angry Birds Stella -peliä. Olvin kuvauksen mukaan: "Stella on vadelman makuinen virvoitusjuoma, joka on makeutettu luonnon sokerilla."

Maku: Kuten tölkin kuvituksesta ja juoman kuvauksesta voi päätellä, on sen makuna pääasiassa vadelma. Juoma on varsin virkistävä ja raikas, ja vaikka se onkin makea, mielestäni juoman sokerisuus ja vadelman marjainen maku ovat toimivassa tasapainossa.

Kaiken kaikkiaan Angry Birds Stella on varsin mainio vadelmalimonadi. En yleensä itse pidä erityisemmin vadelmajuomista, mutta Stella maistui, joten vadelman aromi ei juomassa ole liiallinen ja makeuden ja marjan maun suhde on tasapainossa. Hyvä limonadi, jonka kaupallinen brändäys hieman häiritsee, mutta eipä se makuun vaikuta. Kotimaisuudesta myös plussaa.

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti