Snack-arvostelu: Kariniemen Kananpojan Poppis sweet-chili






Kariniemen Kananpojan Poppis sweet-chili on suomalaisen HKScan elintarviketeollisuusyhtiöön kuuluvan Kariniemen tuote, joka koostuu korppujauhossa ja mausteseoksessa pyöritetyistä kypsistä broilerinpaloista. Täten tuote soveltuu tarvittaessa syötäväksi suoraan paketista, vaikka uunissa tai liedellä paistamista suositellaankin paremman maun saavuttamiseksi. Tuote sisältää 54% lihaa ja se ei sisällä arominvahventeita.

Maku: Kariniemen Kananpojan Poppis sweet-chili on maultaan yhdistelmä suhteellisen neutraalin makuista kananlihaa, rasvaista korppujauhokuorrutetta ja sweet chili -kastikkeen kaltaista, makeaa ja sokerista, aavistuksen tulista mausteseosta. Mausteseoksessa on käytetty sipulia, paprikaa, kurkumaa, chiliä, cayennea, jalapenoa, valkosipulia sekä oreganoa mutta lopputulos on suhteellisen tasapaksu makea ja aavistuksen tulinen maku.

Kokonaisuudessaan Kariniemen Kananpojan Poppis sweet-chili on maultaan varsin kelpo tuote. Se tarjoaa kohtuullista tulisuutta ja miellyttävän makuyhdistelmän. Miinusta tuotteelle tulee siitä, että ainakin omalle kohdalleni yhdessä 'poppiksessa' oli narskuva jänteenpalanen. Lisäksi paketti on sen verran pieni, että siitä ei ainakaan raavaalla miehellä lähde nälkä, mutta naposteluna se toimii hyvin, varsinkin dipin kera.

Kalorit:
500kcal
250kcal/100g

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti