Juoma-arvostelu: Olvi TEHO Hullu Omena


Olvi TEHO Hullu Omena on suomalaisen Olvin Iisalmessa valmistama virvoitusjuoma, tarkemmin sanottuna energiajuoma. Olvi on valmistanut virvoitusjuomia Iisalmessa jo vuodesta 1906 ja työllistää Suomessa nykyisellään noin 400 henkeä. Olvin kuvauksen mukaan: "Raikasta omenaa ja kirpakkaa sitrusta sisältävä TEHO Hullu Omena Energiajuoma tarjoaa raikkaan vaihtoehdon perinteisten energiajuomamakujen rinnalle."

Maku: Olvi TEHO Hullu Omena maistuu kuvauksensa mukaisesti enimmäkseen omenalle. Omenan aromi on suhteellisen luonnollinen, vaikkei juoman valmistuksessa olekaan kuvauksen mukaan käytetty omenamehua. Juoma on suhteellisen makeaa, mutta tarjoaa kuitenkin sitruksen muodossa aavistuksen kirpeyttä. Tämä makuyhdistelmä peittää suhteellisen hyvin, vaikkakaan ei kokonaan, alleen tavallisen energiajuomille tyypillisen pistävän maun.

Kokonaisuudessaan Olvi TEHO Hullu Omena tarjoaa kuvauksensa mukaisesti raikkaan vaihtoehdon tavallisten energiajuomien rinnalle. Jos et pidä energiajuomien pistävästä/terävästä keinotekoisesta mausta, voi Hullu Omena olla sinulle sopiva juoma, ja vaikka pitäisitkin niin se tarjoaa hyvää vaihtelua alati laajenevaan energiajuomatarjontaan. Ei tämän juomankaan maku tietenkään luonnollista ole nähnytkään, mutta luonnollisuutta on energiajuomilta turha odottaakaan.

Kalorit:
151.8kcal/0.33l
46kcal/100ml

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti