Karkki-arvostelu: Salmiakki -tikkari






Salmiakki -tikkari on Fazerin Salmiakki karamelleihin pohjautuva tikkari. Fazer on vuonna 1891 perustettu yhtiö, joka on yksi Suomen suurimmista ruokapalvelualan yrityksistä. Nykyisellään Fazer-konserni työllistää noin 15000 työntekijää, makeiset ovat Fazer Makeiset Oy tytäryhtiön vastuulla. Yrityksellä on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä yli 40 maahan. Fazer kuvaa tuotettaan näin: "Tämä klassikko ei esittelyjä kaipaa. Se on kiistelty herkku, jota sekä rakastetaan että karsastetaan. Fazerin salmiakkipastillit kuuluvat suomalaisuuteen kuin sauna ja Sibelius."

Maku: Tikkari on uskollinen Salmiakki-karkkien maulle. Maku on keskivahvan salmiakkinen ja lakritsinen. Tikkari ei sisällä salmiakkijauhetta.

Tikkari maistuu samalle kuin Salmiakki -karamellit, joten jos pidät niistä niin pidät tikkaristakin. Itse petyin hieman tikkarin mietoon, suunnilleen keskivahvaan salmiakkisuuteen. Lisäksi, koska tikkari ei sisällä salmiakkijauhetta, on sen maku varsin yksipuolinen. Kaiken kaikkiaan se on ihan hyvä, mutta tikkarikentältä löytyy paljon parempiakin vaihtoehtoja.

Kalorit:
36kcal
400kcal/100g

3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti