Snack-arvostelu: Nutisal Dry Roasted Mix


Nutisal Dry Roasted Mix on Nutisalin, Ruotsista lähtöisin olevan yrityksen tuote. Yritys perustettiin vuonna 2008 ja vuonna 2014 se siirtyi osaksi Cloetta-konsernia. Nutisalilla on nykyään noin 60 työntekijää ja sen tuotteita myydään ympäri Eurooppaa. Dry Roasted Mix sisältää maapähkinöitä, cashewpähkinöitä, manteleita, hasselpähkinöitä, paahdettua maissia ja pistaasipähkinöitä.

Maku: Pussin sisältö on varsin monipuolinen. Pähkinät on paahdettu ja suolattu. Tämän lisäksi yksittäiset pähkinät on maustettu eri maustesekoituksilla: pussissa on muun muassa juustojauheella kuorrutettuja cashewpähkinöitä sekä seesaminsiemenillä kuorrutettuja manteleita.

Kokonaisuutena pussin sisältö on todella maukas ja monipuolinen. Sisältöä voi nautiskella joko yksittäisinä makupaloina, tai isompina erinä jolloin makuskaala on todella monipuolinen vaihdellen kirpeistä manteleista juustoisiin cashewpähkinöihin. Kaikki pähkinät ovat kuitenkin myös säilyttäneet luonnollisen makunsa, jota on korostettu paahtamalla ja kevyellä suolauksella. Kaiken kaikkiaan pussi on todella toimiva sekoitus ja sopii esimerkiksi hätäeväänä kiireisen työpäivän keskellä. Tästä ei valmis pähkinäsekoitus juuri voi parantua. Myös ravintoarvoiltaan pähkinäsekoitus on varsin suotuisa: Se sisältää 22g/100g proteiinia, 26g/100g hiilihydraattia ja 38g/100g rasvaa.

Kalorit:
955.5kcal
546kcal/100g

5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti