Jäätelö-arvostelu: Ingman Kingis Original Vanilja


Kingis on suomalaisen Ingmanin, nykyään Unilever Ingman Productionin jäätelö. Unilever Ingman Production on puolestaan osa maailman suurinta jäätelövalmistajaa monikansallista Unilever-konsernia. Unileverin ostettua Ingman-jäätelöt vuonna 2011 Ingman-jäätelöiden symboliksi tuli Unileverin kansainvälisenä jäätelösymbolina toimiva pelkistetty sydänkuvio, joka oli aiemmin GB Glacen käytössä. Kingis on suklaakuorrutteinen jäätelö, joka sisältää vaniljakermajäätelöä ja suklaasydämen.

Maku: Kingis Original Vaniljan suklaa on varsin makeaa ja sokerista. Alla oleva vaniljakermajäätelö on sekin makeaa, muttei kuitenkaan liian sokerista ja vaniljan aromi on varsin luonnollinen. Jäätelön ominaispiirre on sen tikun ympärillä oleva suklaasydän joka sekin on varsin makeaa ja rasvaista suklaata.

Kokonaisuudessaan Kingis Vanilja on jo klassikoksi muodostunut jäätelö, joka on ansainnut paikkansa klassikkojäätelöiden joukossa. Se on yksinkertaisen toimiva ja juuri sopivan kokoinen, jotta sen makeus ei ala kyllästyttämään. Varsin laadukas ja toimiva jäätelö siis!

Kalorit:
190kcal
340kcal/100g

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti