Karkki-arvostelu: Chupa Chups Cocoa & Vanilla


Chupa Chups Cocoa & Vanilla eli Kaakao ja Vanilja on espanjalaisen makeisvalmistajan Chupa Chupsin tuote. Yhtiö valmistaa pääasiassa tikkareita. Yhtiön perusti Enric Bernat vuonna 1958 ja nimi Chupa Chups tulee espanjan kielen sanasta "chupar" = imeskellä. Nykyään Chupa Chupsin omistaa alankomaalais-italialainen Perfetti Van Mellen. Vuonna 2006 yhtiöllä oli 2000 työntekijää ja sen tuotteita myydään 150 maassa.

Maku: Chupa Chups Cocoa & Vanilla maistuu nimensä mukaisesti kaakaolta ja vaniljalta. Tikkarin ylempi puoli on kaakaota ja alempi osa vaniljaa. Tikkarin maku on hyvin tasapainossa, kaakaopuolikkaan ollessa suklaisen makea, mutta kuitenkin samalla aavistuksen suolainen ja vaniljapuolen ollessa pehmeän makea.

Chupa Chups Cocoa & Vanilla on hyvänmakuinen tikkari, ja makumaailmaltaan varsin omalaatuinen. Jos pidät kaakaosta, on tämä tikkari varmasti suosikkisi. Kuitenkin tämänkin tikkarin kohdalla jään toivomaan jonkunlaista sisällä olevaa yllätystä, olisikohan suklaasydän liiallista utopiaa?

Kalorit:
48kcal
400kcal/100g

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti