Jäätelö-arvostelu: Pingviini Eskimo Mansikka

 
Pingviini Eskimo Mansikka on yksi monikansalliseen Nestlé-konserniin kuuluvan Pingviini-jäätelöbrändin klassisimmista jäätelöistä. Pingviini-logosta tunnettua jäätelöä on valmistettu Suomessa 1930-luvulta lähtien. Pingviini-tuotemerkillä myytävät Nestlén tuotteet valmistetaan Turengin jäätelötehtaalla Janakkalassa. Pingviini Eskimo Mansikka sisältää vähälaktoosista mansikkakermajäätelöä ja suklaanmakuista kuorrutetta.

Maku: Pingviini Eskimo Mansikka jäätelössä on ohut suklaakuorrute, joka on hyvänmakuista, suhteellisen makeaa suklaata. Mansikkakermajäätelö on raikkaan makuista, sopivan kermaista ja mansikan maku suhteellisen luonnollinen. Kokonaisuudessaan jäätelö tarjoaa mainion tasapainon suklaan ja mansikan makeuden sekä jäätelön pehmeyden välillä.

Pingviini Eskimo Mansikka on jäätelöiden ehdoton klassikko. Se on todella yksinkertainen, mutta toimiva konsepti, joka ei tarjoa mitään yllättävää mutta toimii juuri siksi. Lisäksi hinta-laatusuhteeltaan se on ehdotonta huippuluokkaa, sillä yleensä se on jäätelöaltaiden halvin tuote. Plussaa lisäksi kotimaisuudesta, tuotteen vähälaktoosisuudesta ja suhteellisen vähistä kaloreista. Vanilja- ja mansikkaversioiden välillä ei ole muuta eroa kuin itse jäätelön maussa, joten kuluttajan tehtäväksi jää päättää kummanlaisesta jäätelöstä hän pitää enemmän. Mansikkaversio on kokonaisuudessaan makeampi, ja itselleni kenties jopa hieman liian makea, mutta tämä lienee henkilön mieltymyksestä kiinni.

Kalorit:
100kcal
280kcal/100g

4.5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti