Snack-arvostelu: Taffel Kartanon Perunalastuja Valkosipuli & Kermaviili






Taffel Kartanon Perunalastuja Valkosipuli & Kermaviili on Suomen suurimman sipsinvalmistajan, ahvenanmaalaisen Taffelin tuote. Taffel on perustettu vuonna 1969 ja työllistää noin 800 henkeä. Kartanon perunalastut ovat yhtiön astetta hienompi ja perinteisyyttä tavoitteleva tuoteperhe. Tuoteperheeseen kuuluvat lastut on maustettu luontaisesti ja paistettu kasviöljyssä.

Maku: Kuten nimestä voi päätellä, on sipsien makumaailmassa pääpaino valkosipulilla sekä kermaviilillä. Sipsit ovat runsaasti maustettuja ja hetkittäin jopa käy mielessä, että ovatko sipsit liian suolaisia. Suolaa niissä on 1,6g/100g, joten ainakin omilla rajoillani liikutaan. Toisaalta sipsejä ei voi ainakaan syyttää mauttomiksi, sillä ne ovat todella aromikkaita: niissä maistuu valkosipuli, kermaviilin happamuus, aavistus juustoa sekä tavallista sipulia.

Kaiken kaikkiaan Taffel Kartanon Perunalastuja Valkosipuli & Kermaviili on erinomainen sipsivalinta. Pussi ei sisällä arominvahventeita ja tästä huolimatta tarjoaa todella vahvan makukokemuksen. Lisäksi sipsit ovat miellyttävän rapeita ja kotitekoisen tuntuisia. Jos haluat panostaa sipseihin astetta enemmän, osta Kartanon Perunalastuja.

Kalorit:
1056kcal
528kcal/100g

5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti