Juoma-arvostelu: Hartwall ED Redberry


ED Redberry on suomalaisen Hartwallin ED-energiajuomaperheeseen kuuluva energiajuoma. Se ei ole varsinainen uutuus, sillä se on ollut myynnissä aiemminkin ja on nyt palannut kauppoihin kuluttajien toiveesta. Juoma houkuttelee kuluttajaa punaisella värillään ja lupauksella marjojen maun yhdistämisestä perinteiseen energiajuoman makukimaraan.

Maku: ED Redberry maistuu suurimmalta osin tavalliselle ED:ille. Juomaan on lisätty aavistus sokeria, joten se on hivenen makeampaa kuin tavallinen ED. Marjan maku on myös läsnä, tosin vain pienenä sivuhäivähdyksenä.

Kaiken kaikkiaan ED Redberry on tuoteperheen nimikkojuomalle uskollisen makuinen. Lisätty sokerisuus peittää osan energiajuomille tyypillisestä pistävästä mausta, joten myös energiajuomien maulle tavallisesti nenäänsä nyrpistävät henkilöt pitänevät Redberrystä todennäköisemmin. Sokerisuus ei kuitenkaan mene överiksi, kuten omasta mielestäni esimerkiksi Monster-energiajuoman kohdalla. Tästä syystä Redberry nouseekin energiajuomien ehdottomaan eliittiin.

Kalorit:
230kcal
46kcal/100ml

5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti