Jäätelö-arvostelu: Ingman Twister






Twister on Ingmanin, nykyään Unilever Ingman Productionin jäätelö. Unilever Ingman Production on puolestaan osa maailman suurinta jäätelövalmistajaa monikansallista Unilever-konsernia. Unileverin ostettua Ingman-jäätelöt vuonna 2011 Ingman-jäätelöiden symboliksi tuli Unileverin kansainvälisenä jäätelösymbolina toimiva pelkistetty sydänkuvio, joka oli aiemmin GB Glacen käytössä. Twister on mehujäätelö, jossa yhdistyy kolme eri makuyhdistelmää: Ananas-sitruuna-, mansikka-sitruuna- ja lime-sitruunamehujää.

Maku: Kuten kuvauksesta selviää, löytyy jäätelöstä kolmea erilaista makua. Keltainen osa on maultaan ananas-sitruuna ja tarjoaa suhteellisen kirpeän maun, josta on havaittavissa aavistus ananasta. Mansikka-sitruuna on makeampaa ja maistuu aavistuksen mansikalle ja lime-sitruuna kaikista kirpeintä. Kuitenkaan mikään osista ei ole huomattavan kirpeä, sillä jäätelö on kokonaisuudessaan suhteellisen makea.

Jäätelön valmistuksessa on käytetty 7% sitruunamehua, 4% mansikkamehua sekä 2% ananasmehua ja sen maistaa. Maut ovat yllättävän luonnollisia ja kokonaisuudessaan jäätelö tarjoaa kattavan makujen kirjon. Ehdoton mehujään ystävien suosikki.

Kalorit:
70kcal
100kcal/100g

4.5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti