Juoma-arvostelu: Pirkka appelsiininmakuinen kivennäisvesi


Pirkka appelsiininmakuinen kivennäisvesi on suomalaisen K-kauppaketjun halpamerkkeihin kuuluvaan Pirkka tuoteperheeseen kuuluva tuote. Tuote on suomalaisen Finn Spring Oyn Pirkalle valmistama juoma. Pirkka-tuotteita ei mainosteta ollenkaan ja täten tuotteiden hinnat ovat varsin kohtuullisia. Yrityksen oman kuvauksen mukaan: "Pirkka appelsiinin makuinen kivennäisvesi sisältää mineraaleja ja se on raikas, poreilevana ja maukas juoma. Se sopii janonuomaksi, ruokapöytään tai vaikka juomasekoituksiin."

Maku: Pirkka appelsiininmakuinen kivennäisvesi maistuu nimensä mukaisesti appelsiinilta. Juomaa voisikin kuvata parhaiten sokerittomaksi appelsiinilimonadiksi. Juoma on tottakai appelsiinilimonadia miedompaa, mutta appelsiinin aromi on kuitenkin kohtuullisesti läsnä juomassa.

Kaiken kaikkiaan Pirkka appelsiininmakuinen kivennäisvesi on mielestäni varsin mainio tuote. Se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja tarjoaa appelsiinilimonadin kaltaisen maun ilman sokeria. Lisäksi juoma sisältää kaliumia ja magnesiumia, joten sen juomisen voisi jopa väittää olevan terveellistä.

Kalorit:
0kcal

5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti