Snack-arvostelu: Taffel Flavor Max Smoky Bacon & Cheese


Suomen suurimman sipsivalmistajan, ahvenanmaalaisen Taffelin suhteellisen tuore julkaisu, uuteen Flavor Max -tuoteperheeseen kuuluva Smoky Bacon & Cheese lupaa mainoksen ja nimensä perusteella todella täyteläistä makuelämystä. Sipsien rakenne on myös uudenlainen parilaleikkauksen ansiosta ja tämä tekeekin sipseistä aavistuksen paksumpia, mutta silti varsin rapeita. Myös lastujen leikkaus on syvempi, jolloin oletettavasti niiden maunkin voisi olettaa olevan vahvempi. Testataan pitääkö oletus paikkaansa!

Maku: Taffel Flavor Max Smoky Bacon & Cheese perunalastut ovat nimensä mukaisesti makuyhdistelmä, jossa yhdistyy savuinen pekonin maku sekä juustoaromi. Tämän lisäksi sipseistä on havaittavissa aavistus makeutta sekä paprikan ja tomaatin makuja, mutta pääroolissa on kuvauksen mukainen savuinen juustopekoni.

Kaiken kaikkiaan Taffel Flavor Max Smoky Bacon & Cheese on mainio uutuus, joka todella eroaa edukseen muista perunalastuista aavistuksen voimakkaamman makunsa ansiosta. Kenties mainostus ja tuoteperheen nimi kuitenkin nostivat odotukseni hieman liian korkealle, sillä mitään tajuntaaräjäyttävää makuelämystä sipseistä ei saanut. Toisaalta ehdottomana plussana sipseille se, että ne eivät sisällä arominvahventeita (esim. natriumglutamaattia). Toisella syömiskerralla sipsien maku on edelleen varsin miellyttävä, joten pelkästä uutuudenviehätyksestä ei ole kyse ja uskon, että pussi löytäneekin paikkansa leffailtojen vakiovalintana.


Kalorit:
990kcal/180g
550kcal/100g

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti