Snack-arvostelu: Taffel Cheese Stars

Suomen suurimman sipsivalmistajan, ahvenanmaalaisen Taffelin suhteellisen tuore julkaisu, "juustonaksujen" perheeseen kuuluva Cheese Stars tarjoaa odotusten mukaisesti varsin juustoisen elämyksen. Tähden muoto vaikuttaa ensialkuun lähinnä turhalta markkinointikikalta, mutta maistamisvaiheessa tähden muodolle löytyy syynsä.

Maku: Kuten arvata saattaa, Taffel Cheese Starsit maistuvat "esi-isälleen" eli tavallisille juustosnackseille. Juustojauheella kuorrutetut sipsit maistuvat pääasiassa juustolle ja suolalle, mutta maku on täyteläinen ja erinomainen. Tähtimuodon ansiosta sipsit ovat kuitenkin esi-isäänsäkin täyteläisempiä, sillä ne ovat rakenteeltaan vähemmän ilmavia ja täten makuelämys on entistäkin vahvempi.

Kaiken kaikkiaan Cheese Starsit ovat loistava ja tervetullut uutuus kenties Suomen eniten viha-rakkaus -suhdetta herättävään sipsiperheeseen. Toisille juustonaksut ovat parasta herkkua ja toiset eivät voi niitä sietää hajunsa takia. Cheese Stars on kuitenkin todella erinomainen uutuus ja vie juustonaksuelämyksen jälleen uudelle entistä syntisemmälle tasolle. Ovathan ne syntisen epäterveellisiäkin toki, valitettavasti.

Kalorit:
880kcal/160g
550kcal/100g

5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti