Jäätelö-arvostelu: Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie

 

Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie on vuonna 1986 lanseerattu, yksi yhdysvaltalaisen jäätelönvalmistaja Ben & Jerry'sin tunnetuimmista jäätelömauista. Nykyään Ben & Jerry’s on osa monialayritys Unileveriä. Parhaiten Ben & Jerry’s tunnetaan jäätelöbrändistään, joka on tunnettu erikoisista mauista, ja jonka perustivat Ben Cohen ja Jerry Greenfield vuonna 1978. Tuotteet valmistetaan reilun kaupan raaka-aineista. Tuotteen sisältökuvaus on "Chocolate Ice Cream with Chocolate Brownie Pieces" eli suklaajäätelöä, jossa on suklaabrownien paloja.

Maku: Kuten kuvauksesta voi päätellä, Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie on varsin suklaantäyteinen makuelämys. Suklaajäätelö on laadukkaan suklaan makuista, kermaisaa ja makeaa. Itsessäänkin jo varsin makea ja täyteläinen jäätelö yhdistettynä suklaabrownie-leivonnaisten palasiin, jotka ovat hämmästyttävän vahvan makuisia aiheuttaa todella täyteläisen makuelämyksen. Jäätelö muistuttaakin maultaan ravintoloiden suklaisia jäätelöjälkiruokia. Maku on kuitenkin niin täyteläinen ja makea, että muutama lusikallinen riitti ainakin allekirjoittaneelle tyydyttämään makeanhimon ja tässä mielessä kyseinen jäätelö sopineekin paremmin pieninä annoksina nautiskeltavaksi.

Kaiken kaikkiaan Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie ja muutkin Ben & Jerry's tuotteet ovat todella tervetulleita tuotteita monipuolistamaan suomalaisten jäätelövalikoimia. Makeannälän tyydyttämiseen jäätelö sopii mainiosti ja varsinkin suklaan ja erityisesti suklaajälkiruokien ystäville sitä voi suositella varauksetta. Sen sijaan liiallisesta makeudesta jäätelölle pienen pieni miinus, sillä itselleni ainakin jopa tavallisen kokoisen jäätelöannoksen viimeiset lusikalliset hipoivat jo makeusövereiden rajaa. Pieninä annoksina kuitenkin taattua taivaallista Ben & Jerry's laatua.

Kalorit:
1045kcal/500ml
245kcal/100g

4.5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti