Juoma-arvostelu: Rockstar Xdurance Energy Drink


Rockstar on yhdysvaltalaisvalmisteinen energiajuoma, joka kehitettiin vuonna 2001. Juomaa valmistaa Rockstar Inc, joka on lähtöisin Las Vegasista Nevadasta. Rockstar Energy Drink on myynnissä kahdessakymmenessä maassa. Suomessa Rockstar-juomia on myynnissä neljää eri makua. Rockstar-energiajuoman maahantuoja Suomessa on Servaali Oy. Rockstar Xdurance on kuvauksensa mukaisesti kevyesti hiilihapotettu mustikan, granaattiomenan sekä acain makuinen juoma.

Maku: Rockstar Xdurance Energy Drink on todella hämmentävän makuinen juoma. Se poikkeaa selvästi energiajuomien valtavirrasta ensinnäkin kevyen hiilihapotuksensa ja makeutensa vuoksi. Tästä syystä juoma on muita energiajuomia mehumaisempi. Lisäksi Xdurancen makuskaala on varsinkin suomalaiselle varsin erikoinen ja makunsakin puolesta juoma poikkeaa selvästi muista energiajuomista. Yksilöstä riippuen tämä on joko positiivinen tai negatiivinen asia, mutta luonnollisuutta juoman makukirjosta on turha etsiä. Pääpaino juomassa on keinotekoisella varsin makealla mustikka-aromilla, mutta myös granaattiomenan mieto happamuus sekä aavistus acain makua löytyy juoman jälkimausta.

Kaiken kaikkiaan Rockstar Xdurance Energy Drink jakaa varmasti mielipiteitä. Plussaa se ehdottomasti ansaitsee rohkeasta ja persoonallisesta makujen kirjosta. Koska energiajuomien makumaailma on muutenkin niin hämmentävä ja keinotekoinen, on Xdurancellakin paikkansa siellä. Omaan makuuni juoma on kuitenkin liian amerikkalaiseen tyyliin keinotekoinen ja makea eivätkä siinä käytetyt aromitkaan juurikaan miellytä makunystyröitäni.

285kcal/500ml
57kcal/100ml

3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti