Karkki-arvostelu: Chupa Chups Cherry


Chupa Chups Cherry on espanjalaisen makeisvalmistajan Chupa Chupsin tuote. Yhtiö valmistaa pääasiassa tikkareita. Yhtiön perusti Enric Bernat vuonna 1958 ja nimi Chupa Chups tulee espanjan kielen sanasta "chupar" = imeskellä. Nykyään Chupa Chupsin omistaa alankomaalais-italialainen Perfetti Van Mellen. Vuonna 2006 yhtiöllä oli 2000 työntekijää ja sen tuotteita myydään 150 maassa. Yhtiön logon on suunnitellut kuuluisa espanjalainen taiteilija Salvador Dali.

Maku: Chupa Chups Cherry maistuu nimensä mukaisesti kirsikalta. Tikkari on suhteellisen makea ja luonnollista kirsikan makua on turha odottaa. Se maistuukin perinteiselle kirsikkakaramellille, joten jos pidät kirsikkakaramelleista niin kyseinen tikkarikin on varmasti sinun juttusi.

Chupa Chups Cherry on suhteellisen hyvänmakuinen tikkari ja lunastaa siihen kohdistuneet odotukseni. En erityisemmin pidä kirsikkakaramelleista, joten kyseinen tikkarikaan ei makunystyröitäni räjäyttänyt, mutta toisaalta se kuuluu makunsa puolesta kirsikkakaramellien keskitason yläpuolelle. Kenties tikkarin sisäosa olisi kaivannut esimerkiksi kirpeää jauhetta, sillä nykyisellään tikkari on hieman yksitoikkoinen makukokemus.

Kalorit:
46kcal
383kcal/100g

3/5

1 kommentti:

  1. Chupa chups cherry on ainut ja oikea tikkari joten lopeta tämän blogin pitäminen jos arvosanasi on 3/5 vitun pelle

    VastaaPoista