Suklaa-arvostelu: J.D. Gross Qualite Superieure Chocolate Truffles


J.D. Gross Qualite Superieure Chocolate Truffles on saksalaisen Lidl-kauppaketjun 'laadukkaampien' tuotteiden joukkoon kuuluva 'suklaatryffeli' eli suklaaleivonnainen. Sen sisällä on suklaan ja kerman yhdistelmää ganachea, joka on kuorrutettu maitosuklaalla. Tämän kuorrutuksen päällä on koristeena suklaalastuja. Tuotteen suklaa on belgialaista laatua, ja sen kyllä maistaa.

Maku: J.D. Gross Qualite Superieure Chocolate Truffles on sisältönsä mukaisesti suklainen makukokemus. Sen sisältämä suklaa on makeaa, pehmeää ja täyteläistä. Leivonnaisen ganache-sisällys tekee siitä suussasulavan pehmeää ja yksittäisenä herkkuna suklaatryffelit toimivat erinomaisesti.

Kaiken kaikkiaan J.D. Gross Qualite Superieure Chocolate Truffles on mielestäni erinomainen tuote. Usein mielestäni ulkomaalainen suklaa on aavistuksen puutteellista ja halvan makuista suomalaisen, laadukkaaseen maitosuklaaseen tottuneille makunystyröilleni. Kyseessä olevien suklaatryffelien maku on kuitenkin erinomaisen pehmeä yhdistelmä kermaisuutta ja suklaisuutta, ja sopii suomalaiseen makuun täydellisesti. Ehdoton Lidlin laatutuote! Ainoana miinuspuolena tuotteen sisältämät kalorit, mutta mistäpä herkusta ei kaloreita löytyisi.

Kalorit:
882kcal
588kcal/100g

5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti