Juoma-arvostelu: Froosh Pineapple, Banana & Coconut Smoothie


Froosh Pineapple, Banana & Coconut Smoothie on alunperin tanskalaisen Froosh Oy:n valmistama smoothie-juoma. Se sisältää nimensä mukaisesti ananasta, banaania sekä kookosta. Kun tuotteen sisältöä tarkastelee tarkemmin, huomaa että se sisältää  1/4 puristettua ananasta, 1 banaanin, 10% kookosmaitoa, 1/2 omenan, 4,1% murskattua ananasta sekä 2% sitruunamehua. Juoma sisältää siis pelkästään luonnontuotteita, eikä ollenkaan lisättyä sokeria.

Maku: Koska tuotteeseen ei ole lisätty hedelmien lisäksi mitään, se maistuu todella luonnolliselta. Froosh Pineapple, Banana & Coconut Smoothie on raikkaan, hedelmäisen, aavistuksen kirpeän, mutta kuitenkin sopivan makean ja pehmeän makuinen juoma. Sen makuyhdistelmä on loistavassa tasapainossa, olematta liian kirpeä tai liian makea.

Kaiken kaikkiaan Froosh Pineapple, Banana & Coconut Smoothie on erinomaisen makuinen juoma. Lisäplussaa tuotteelle tulee ehdottomasti sen luonnollisuudesta ja terveellisyydestä. Miinuksena juoman varsin korkea hinta, mutta toisaalta laadusta pitää usein maksaa ja tässä tapauksessa siitä maksaa jopa suhteellisen mielellään. Jos vaihtoehtona on ostaa limppari tai kyseinen Smoothie, en ainakaan itse epäröisi hetkeäkään, koska smoothie on paremman makuista ja terveellistä. Ainoa kynnyskysymys on siis sen hinta.

Kalorit:
210kcal/250ml
84kcal/100ml

5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti