Snack-arvostelu: Rainbow Sourcream & Onion maustetut perunalastut

Rainbow Sourcream & Onion maustetut perunalastut ovat suomalaisen S-ryhmän halpamerkin Rainbow:n vastine markkinoilla oleville hapankerma & sipuli -perunalastuille. S-ryhmän oman kuvauksen mukaan: "Rainbow sourcream & onion perunalastut ovat poimutettuja ja rapeita. Ne on maustettu hapankermalla ja sipulilla. Niiden valmistuksessa käytetään kasviöljynä 100 % auringonkukkaöljyä."

Maku: Rainbow Sourcream & Onion -sipsit ovat kuvauksensa mukaisesti varsin rapeita. Valitettavasti niiden maku jää kuitenkin harmittavan vaisuksi. Ne sisältävät vähemmän mausteseosta kuin kaupan kalliimmat vastineet. Lisäksi, kenties mausteseoksen vähäisyydestä johtuen ne maistuvat rasvaisemmalle. Sipseistä on havaittavissa hapankerman 'kirpeys' ja aavistus sipulin aromia, mutta molemmat jäävät valitettavan vähäiseksi.

Kaiken kaikkiaan Rainbow Sourcream & Onion maustetut perunalastut yltävät hinta-laatusuhteeltaan suunnilleen samalle tasolle kuin kaupan vastaavat, aavistuksen kalliimmat tuotteet. Halvemmalla saa tässä tapauksessa hieman huonompia sipsejä. Plussaa sipseille auringonkukkaöljystä, mutta miinusta siitä, että sipsit on valmistettu Belgiassa sekä mauttomuudesta siitä huolimatta, että niissä on käytetty natriumglutamaattia arominvahventeena.

Kalorit:
1590kcal
530kcal/100g

3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti