Suklaa-arvostelu: Guylian Sea Shell Bar


Guylian Sea Shell -suklaapatukka on belgialaisen suklaavalmistaja Guylianin tuote. Guylian on perustettu vuonna 1960 ja sen ehdottomasti tunnetuin tuote on simpukoiden ja kotiloiden muotoon valmistetut konvehdit. Samaa merellistä teemaa noudatteleva suklaapatukka sisältää maitosuklaata ja hasselpähkinäpraliinia (pähkinöiden ja sokerin tai siirapin yhdistelmää). Omaan makuuni kyseisen valmistajan simpukkakonvehdit ovat aavistuksen liian makeita, mutta mielestäni tässä suklaapatukassa runsaampana käytetty maitosuklaa tasapainottaa makua.

Maku: Patukan erinomainen maitosuklaa sekä hasselpähkinäpraliini täydentävät toisiaan ja makuelämys on suussasulava.

Miinusta patukan suhteellisen korkeasta hinnasta, mutta hienoa "hemmottelusuklaatahan" tämä onkin.

5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti