Snack-arvostelu: Rainbow Luomu Juureslastut


Rainbow Luomu Juureslastut ovat S-ryhmän halpisvastine muille markkinoilla oleville juureslastuille. Ne sisältävät punajuurta, palsternakkaa, perunaa ja porkkanaa, jotka on paistettu auringonkukkaöljyssä ja suolattu kevyesti. Kaikki raaka-aineet ovat luomua ja tästä iso plussa. Pussia ei ole tarkoitettu mihinkään mättöherkutteluun, vaan lähinnä sivistyneempään naposteluun, sillä pussi on suhteellisen pieni.

Maku: Maultaan lastut ovat varsin luonnollisen ja kotitekoisenkin makuisia, joka on hyvä asia. Jokainen juures maistuu siltä, miltä sen kuuluukin. Kotitekoiset juuressipsit maistuvat varsin samalle, joten tuotteessa on onnistuttu hyvin.

Erinomaisen makuinen, luonnollinen ja terveellisempi vaihtoehto normaaleille perunalastuille. Toivottavasti vastaavia lastuja tulisi markkinoille myös aavistuksen maustettuina versioina, vaikka toisaalta nykyisellään juuresten omat maut pääsevät oikeuksiinsa. Ainoana miinuksena hinta, joka saisi olla aavistuksen huokeampi, sillä nykyisellään 100g pussista saa maksaa suunnilleen ison perunalastupussin verran.

Kalorit:
509kcal
509kcal/100g

4/5

6 kommenttia:

  1. Hyviä olivat. suosittelen kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella huonoja nämä lastut ovat, makua eikä minkäänlaista aromeja ollut yhtään vaikka pitäisi olla vaikka mitä makuja. En tiedä miten olet maistanut noita mutta yritä uudelleen jolloin voit todeta, että korkeintaan 1/5 arvion voi antaa näistä.

      Poista
  2. Makuasioista on tietenkin mahdotonta kiistellä :) Mielestäni lastut sisältävät kuitenkin varsin monipuolisen makumaailman, vaikka eroavatkin mauiltaan toki huomattavan paljon perinteisistä perunalastuista. Eiväthän nämä kaikkien makuun toki ole, mutta terveelliseen herkutteluun esimerkiksi dipin kanssa ne ovat varsin mainioita, vaikkakin kalliita.

    VastaaPoista